Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Z59d13e10n31a 22K62o49č98í

23. 1. 2014 19:14

Pane Cabrnochu - vy jste se na projektu IZIP také podílel, že ?

Úspěch 53 tis nových pojištěnců  ( mnozí přešli aniž by věděli, že podpisem nějakého papíru agentovi s teplou vodou, který pobral provizi,  automaticky přestoupili k VZP ) stál veřejné zdravotnictví 2 miliardy Kč. Za takový "úspěch" bych se osobně styděla. Ve firmě takové manažery ženeme potěhem dřív, než něco podobného způsobí. Ne tak v polostátní firmě, kterou řídí politici a jejich kamarádi!!!!

Ale což - vždyť on to někdo zaplatil, že !!:-P?

0 0
možnosti
MC

Je zlá slova. Pokud mi pošlete email na milan@cabrnoch.cz, poskytnu vám pravdivé informace a je jen na vás, jak je vyhodnotíte.

0 0
možnosti
MV

A jakou užitnou hodnotu mají tyto informace pro "normálního" pojištěnce VZP? Už nebude VZP hospodařit s miliardovými deficity? Lidé a děti, kteří potřebují speciální péči nebo výkon, jehož hodnota dosahuje desetiny platu ředitele VZP už nebudou muset "žebrat" o pomoc na TV NOVA?

2 0
možnosti
MC

Dobrý den. Smyslem sdílení zdravotních informací je 1) posílení postavení pacienta, 2) omezení zbytečného plýtvání a 3) zvýšení kvality a bezpečnosti péče. Všechny tři cíle jsou ve prospěch pacienta. Bude se moci lépe starat o své zdraví, zbude na něho více peněz které se nevyplýtvají a sníží se riziko že dostane nevhodnou péči jen proto, že lékař nemá informace, které by mít mohl.

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 906x
Dětský lékař, politik zabývající se sociální a zdravotní tématikou, dříve náměstek ministra zdravotnictví, poslanec a nyní poslanec Evropského parlamentu za ODS.